Remake

Remake 
del 1 al 18 de juny

L’espectacle va guanyar el premi a millor interpretació i millor posada en escena a la VIII del Certamen de nuevos investigadores teatrales a Sevilla i diversos premis al festival Toledo escena abierta.

:: sinopsi

REMAKE, amb un llenguatge hiperrealista i abstracte alhora, ens porta a la taula a un personatge encantador que viu una existència repetida que no controla. Una dona que s’aferra a la paraula, als elements, a les accions i a una relació dubtosa.

Una peça atrevida que ens fa viatjar a un univers que ens qüestiona constantment, de tant emmirallar la irrealitat de l’existència anomenada humana. La seva protagonista està plena de teatre, plena de textos, plena de veus, de sons, d’escenes, d’autors i de sorolls. En un homenatge als autors i a les grans obres. Perquè amb alguna cosa cal omplir el buit que resulta insuportable, i el teatre és un bon recurs.

:: fitxa tècnica i artística

Intèrpret Mónica Aguiar
Escenografia Luis Ortega i la Zentraleta Escénica
Atrezzo i vestuari: la Zentraleta Escénica
Fotografia: Maria Préstamo, Ale López, Raúl Ornelas i José Crespo
Disseny gràfic: Raúl Ornelas i la Zentraleta Escénica
Text: creació pròpia de la Zentraleta Escènica
Direcció: Lorena Candia
Durada de l’obra: 70 minuts
*Espectacle en castellà

:: informació pràctica

Lloc: 
Teatre La Vilella
Adreça: 
Passeig Exposició, 95-97 (Poble Sec)
Horaris: 
de dijous a dissabte a les 21h
, diumenges a les 20h
Reserva d’entrades:
per telèfon: 93 113 20 15
per whatsapp : 637 598 146
per mail:
info@lavilella.com

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.