Cicle “La paraula en escena”

Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam, spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.

I obrim la temporada amb tres propostes que es presentaran del 28 al 30 de setembre:

28 de setembre

:: Cuento de un hombre que huye

Fugir i tornar a fugir i tonar a fugir fins que ja no es pot escapar més. Cuento de un hombre que huye és un viatge poètico-musical que narra l’improvisat viatge d’un home inconforme.

Espectacle escrit per Danilo Facelli Composició musical i arranjaments de Marina Tomás i Hugo Martínez.

:: Noches de amor y rock

Com dues flames que cremen juntes compartint i contagiant-se, Petra Llopart, guitarrista del Masnou, assídua acompanyant de poetes com Pepa Cantarero, Jaume Muñoz o Pedro Toledano i Iñaki C. Nazabal, habitual de l’escènica poètica barcelonina i de l’àmbil del poetry slam (dues vegades classificat pel Poetry Slam nacional) i Spoken Word nacional, entrellacen el seu talent en el projecte STAFF on fusionen poesia i música en un espectacle proper, emotiu i potent.

29 de setembre

:: Poesía y vértigo

L’artista multidisciplinar Salva Soler (campió d’Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015 i un dels majors exponents a nivell internacional del Poetry Slam i la poesia escènica), presenta “Poesía y vértigo”, un espectacle poètico-teatral sense etiquetes, on la poesia, el teatre, la improvisació i fins i tot la cançó es fusionen per a crear un viatge carregat d’energia i emoció, en el qual els poemes es transformen en petites peces teatrals.

Un recorregut en el que, a través de cinc fases, aborda temàtiques tant diverses com l’educació, el (des)amor, la crítica social, l’humor, l’espiritualitat, el sexe, el naixement, la mort, l’esperança i, en definitiva, tot allò que ens fa humans, realitzant un ascens als nostres inferns per a tornar-nos i aterrar-nos cap endins. En aquesta ocasió, contarà amb diversos músics i poetes convidats i presentarà també la segona edició del seu primer poemari “Aire de globo”.

30 de setembre

:: Impromagia, historias mágicas improvisadas

Impromagia és la fusió única al món d’improvisació teatral i màgia. La paraula improvisada dóna lloc a històries i personatges creats al moment. I amb la paraula del públic aquestes històries prenen personalització pròpia. No és un espectacle d’improvisació, no és un espectacle de màgia, és Impromagia! Impromagia es la fusión única en el mundo de improvisación teatral y magia. La palabra improvisada da lugar a historias y personajes creados al momento. Y con la palabra del público esas historias toman personalización propia. No es un espectáculo de improvisación, no es un espectáculo de magia, ¡es Impromagia!

Podeu veure més informació dels espectacles i fer reserves aquí.

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.