Entrenament Actoral – iam studio

Entrenament Actoral – iam studio

Sessions tots els dimarts de 16:00 a 19:00 a iam Studio, Barcelona.
El treball està dirigit a un grup reduït de fins a 8 persones.
Curs impartit per: Jordi Pérez i Soldevila

A QUI ESTÀ DIRIGIT

Està dirigit a actors creadors amb experiència que busquen millorar les seves capacitats tant com a creador com a nivell de tècnica d’actuació, ja sigui per a teatre, cinema o TV.

No és un grup d’iniciació, sinó un grup de formació per a actors i actrius amb experiència.

LES SESSIONS

Aquestes sessions de formació estan pensades per satisfer les necessitats de tots els participants.

Cada sessió de 3 hores es divideix en tres blocs:

Primera part: entrenament de capacitats personals, tant físiques com vocals, així com concentració, atenció o relaxació.
Aquest primer bloc combina exercicis de diferents disciplines, com ara arts marcials, dansa, acrobàcia o cant, entre d’altres.
Segona part: sistema d’interpretació iam (moviment a través de l’impuls-acció). En aquesta part es donen eines concretes que es poden aplicar directament en la preparació d’una escena, disposades a millorar els aspectes que cada participant necessiti.
Tercera part: treballar amb textos o escenes de creació. Aquesta tercera part és la que permet un treball més específic per a cada participant, i permet treballar textos que ens ajudin a millorar algun aspecte de la nostra tècnica des de la preparació de textos fins a càstings.

El treball reduït en grup de 8 membres permet al coach centrar el treball en els casos específics de cada participant a les sessions, afavorint el progrés de tots els participants.

EL PROFESSOR

Jordi Pérez és el fundador de cia. Sargantana i director artístic de La Vilella. Des dels seus inicis com actor ha participat en nombroses obres de teatre, sèries de televisió i cinema, com “Barcelona nit d’hivern”, “Cites” o “Félix”, entre d’altres. Com a director ha dirigit nombroses produccions amb cia. Sargantana i amb altres companyies a Barcelona, Catalunya i França, guanyant el premi a millor director l’any 2015 al Festival Internacional de Teatre de Sidi Kacem (Marroc).
Com a autor, fins al moment ha escrit 20 peces teatrals, entre les quals «no country for old myth» i «Stan&Owsky» han estat publicades l’any 2013. També ha composat bandes sonores de diferents peces teatrals i ha traduït textos teatrals en català i francès.
Des del 2009, dirigeix «La Cuina», el grup de recerca teatral de cia. Sargantana on desenvolupa el sistema «iam» (impulse-action motion system) i dirigeix sessions de treball «living through action» a Catalunya, França i Marroc.

APLICAR

Per aplicar, envieu un correu electrònic amb un CV a info@iamtheatrestudio.com. Els actors seleccionats seran convidats a una entrevista personal per conèixer les necessitats i els requisits del candidat.

This entry was posted in Workshops i intensius and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.