Li/ea/ving, acte I

del 9 al 12 de novembre
De dijous a dissabte a les 21h  /  diumenge a les 20h

Li/eaving – Acte I és un muntatge on es convida el públic a viure els últims moments de tres personatges abans que abandonin per sempre la seva llar. Es tracta d’un muntatge al voltant de tres monòlegs a curta distància en tres espais diferents, que el públic recorre al llarg de la vetllada. El recorregut també juga un paper destacat en el muntatge. Emigrants, refugiats, expatriats… tots sota l’etiqueta d’immigrant en els països d’arribada.

The Li/ea/ving project”, projecte del qual forma part aquest muntatge, parteix de la comprovació que la necessitat de marxar és cada vegada més intensa en les societats actuals d’arreu del món. Necessitats de fugir, de trobar una sortida, d’intentar viure enlloc de sobreviure.

BREUS

Li/ea/ving, acte 1 forma part del BREUS, una trobada al voltant de peces teatrals breus amb una temàtica social. Es vol generar un diàleg al voltant del que s’acaba de veure entre tots els assistents, tant públic com creadors, per a propiciar canvis en el nostre entorn.Aquestes trobades són habitualment fora de l’espai teatral, es busca el lloc adient per a cada mostra, per fugir de la idea que sovint té la gent del teatre i permetre un millor diàleg i, al mateix temps, un acostament al teatre, una creació de públic.BREUS és la punta de l’iceberg, el resultat de mesos de treball. Al mateix temps, és l’inici d’alguna cosa, una nova manera de parlar amb el públic d’avui en dia, és la base del que podran ser eines per a tots aquells que busquin un teatre entretingut, però no d’entreteniment, tant creadors com públic.

Fitxa artística

Repartiment: Carles Garcia-Llidó, Jordi Pérez, Alba Rosa
Text i direcció: Jordi Pérez i Soldevila
Disseny gràfic: Jordi Pérez
Fotografies: Justin P. Brown

Una producció de cia. Sargantana – La Cuina dins del projecte Breus
Amb el suport de: Districte Sants-Montjuïc – Ajuntament de Barcelona


Durada: 50 minuts

Públic repartit en grups reduïts
Espectacle site-specific

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.