My low cost revolution (justificaciones de porqué soy una radical de mierda)

_SINOPSI

Som uns radicals de merda. Hem intentat participar en moviments radicals, formar part d’un col·lectiu que es presti a allò radical, canviar el món a hòsties si calia i no hem pogut. El tipus de misèria on es troba enfonsada aquesta societat complexa converteix la qüestió revolucionària en una constant inabandonable ns l’apocalipsis de cadascun. No és cosa d’unes hores, d’uns dies, inclús d’uns mesos, no, això té a veure amb l’existència, amb carregar-te de paciència i lluitar a FULL. All day, all night. Ens deshumanitzem i cosiquem: som números per la Seguretat Social, IP’s per Facebook, DNI’s per l’Estat, coses per les nostres veïnes. Això fa que acabem navegant soles pel planeta, a sentir-nos sense suport, fora de cap possible comunitat, de cap conguració de cooperació. Soles davant el perill. Això és un homenatge al no estar sempre a tope. Una investigació sobre com podria ser la nostra revolució i quins avismes hi ha entre la teoria de carrer i la pràctica d’accionar. Hi ha gent que lluita i una altra que protesta. El natural, sense generar un artici.

_FITXA ARTÍSTICA

Creació: FAC en col·laboració amb les intèrprets
Direcció i dramatúrgia: Francesc Cuéllar
Text: Francesc Cuéllar
Espai: Sergi Cerdán
Moviment: Gaia Bautista
Producció: Anna Maruny
Tècnic de so i il·luminació: Alejandro Bordanove
Cartell: Maria Ramon
Intèrprets: Agnés Jabbour, Glòria Ribera y Paula Sunyer

_INFORMACIÓ PRÀCTICA

Horaris: de dijous a dissabte a les 21h / diumenges a les 20h
Preu entrada general: 14€ (consultar descomptes a www.lavilella.com)

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.