Cicle La Paraula en Escena #3

Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb l’actor i poeta Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam i spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.

_POESÍA Y VÉRTIGO
22 de desembre a les 21h
Preu: 8€

L’artista multidisciplinar Salva Soler (campió d’Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015 i un dels majors exponents a nivell internacional del Poetry Slam i la poesia escènica ), presenta “Poesía y vértigo”, un espectacle poètico- teatral sense etiquetes, on la poesia, el teatre, la improvisació i ns i tot la cançó es fusionen per a crear un viatge carregat d’energia i emoció, en el qual els poemes es transformen en petites peces teatrals. Un viatge a bord del vertigen, en el que s’aborden temàtiques tant diverses com l’educació, el des(amor), la crítica social, l’humor, l’espiritualitat, el sexe, el naixement, la mort, l’esperança i en denitiva, tot allò que ens fa humans, realitzant un ascens als nostres inferns per retornar-nos i aterrar-nos cap endins.

_LÁPICES SOBRE VINILOS
23 de desembre a les 21h
Preu: 6€

Espectacle de poesia i so de Víctor López; una fusió d’Spoken Word, cants i músiques ancestrals i atmosferes sonores, a partir de la veu i el recolzament tecnològic d’una pedalera de loops per la veu. Un viatge progressiu a través del so i la paraula on conueixen vers, cants, paisatges sonors electrònics, música tribal i d’altres tradicions sonores com la sufí, la tibetana o la mongola. Totes aquestes inuències es fusionen amb l’objectiu d’oferir un únic canal per la transmissió d’energia a partir de la vibració, servint al públic un continu i simultani viatge experiencial cap a dins i cap a fora.

This entry was posted in Programació teatre. Bookmark the permalink.