El Meu Veí Fa Performances/ MANADA de A. WAKSMAN i ALAS / 7 febrer

CINQUENA EDICIÓ D’EL MEU VEÍ FA PERFORMANCES

PRIMERA performance:
MANADA Andrés Waksman i Alas
————
7.02.2014> 20h
CAN FELIPA, c. Pallars 277, Barcelona

Antigament, quan l’home amb prou feines poblava la superfície de la terra, hi havia immensos espais buits on els animals campaven lliurement. Avui en dia, degut a l’acció humana han disminuït considerablement les superfícies abans poblades per manadas.
Direcció: Andrés Waksman

amb la col.laboració de Pedro Gutiérrez, Carme Torrent i Cüneyt Görenel

Projecte artístic finançat pels participants del Laboratori de Creació, en coproducció amb ALAS .

 

 

 

 

EL CICLE: EL MEU VEÍ FA PERFORMANCES

El cicle proposa tres aproximacions pràc tiques al concepte de la performance, a la vegada que en promou un curs per facilitar eines per a la seva comprensió. Aquest any comptem amb la participació d’Andrés Waksman i el laboratori de creació d’ALAS, Karla Kracht i Andrés Veladiez, David Franch i Arántzazu López. I tu, t’animes?

El taller d’enguany, conduït pel David Franch i l’Arántzazu López, Del discurs a l’acció, facilitarà la creació de les vostres performan ces, des del concepte fins a la presentació pública com a cloenda del cicle, què hi dius? Participa-hi!

Teniu la informació complerta del cicle a http://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/cicles/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.