El Meu Veí fa Performances / Andrés Veladiez i Karla Kracht / 14.02.2014

2 trobada del cicle EL MEU VEÍ FA PERFORMANCES


“ZOOMWOOZ”
de KARLA KRACHT I ANDRÉS VELADIEZ

14.02.2014 > 20h; 5€ amb aperitiu

Can Felipa : C. Pallars 277, 08005 , Barcelona

Mitjançant  tècniques de Live cinema zoomwooz ens parla de la posició de l’individu en un conjunt sistèmic que canvia constantment i que anomenem societat però que no és més que un rusc d’ànimes desesperades que clamen por un tros de res.

Idea i concepte i producció: Karla Kracht i Andrés Beladiez.
Visuals: Karla Kracht.
Dramatúrgia: Andrés Beladiez.
Espai Sonor: Andrés Beladiez, Karla Kracht. 

 

CINQUENA EDICIÓ D’EL MEU VEÍ FA PERFORMANCES

El cicle proposa tres aproximacions pràc tiques al concepte de la performance, a la vegada que en promou un curs per facilitar eines per a la seva comprensió. Aquest any comptem amb la participació d’Andrés Waksman i el laboratori de creació d’ALAS, Karla Kracht i Andrés VeladiezDavid Franch i Arántzazu López. I tu, t’animes?

El taller d’enguany, conduït pel David Franch i l’Arántzazu López, Del discurs a l’acció, facilitarà la creació de les vostres performan ces, des del concepte fins a la presentació pública com a cloenda del cicle, què hi dius? Participa-hi!

 

This entry was posted in can felipa, El meu veí fa performance and tagged . Bookmark the permalink.