La Casa

Israel Galván/Pedro G. Romero/Aleix Gallardet (2006)

L’any 2006 l’artista sevillà PEDRO G. ROMERO va fer una exposició a la Fundació Tàpies -quan n’era directora NURIA ENGUITA, titular LA CIUTAT BUIDA. El seu tema era Badia del Vallès, la ciutat-dormitori que un dia va ser el barri de Ciutat Badia. La mostra va merèixer el Premi Ciutat de Barcelona. Un dels elements de l’exposició era aquest vídeo titulat LA CASA, realitzat per ALEIX GALLARDET. Era un treball sobre un pis de Badia que els seus propietaris van llogar a uns rumanesos, amb la qual cosa vulneraven la prohibició que ho impedia en ser habitatge social. Es tracta del 5é. 1a., del número 33 del carrer Cantàbria. Escriu en Pedro en el catàlegs de la mostra, que tot just acaba de sortir: “No se nos ocurrió otra cosa que señalarlo, marcarlo con un baile, una danza que midiera su espacio, un dispositivo de gestos que pudiera recoger, no sin cierta ironía, estos nuevos intangibles”. Ho fa fer encarregant-li al bailaor ISRAEL GALVÁN, un dels més valorats del moment, que executés un ball per les diferentes cambres de la casa.

Vía Contraindicaciones.
D.

Esta entrada fue publicada en Esto es danza contemporanea y lo demas es tonteria. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a La Casa

  1. tomas dijo:

    Que arte maravilla

Los comentarios están cerrados.