A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Silenci Club de Cultura

Us convidem a conèixer el nou Club de Cultura Silenci. Una iniciativa que tracta d’unificar a totes les institucions culturals públiques i privades per que proposen descomptes i promocions als consumidors de cultura.

Amb tant sols dos mesos de vida, Silenci Club de Cultura gestiona cada mes descomptes en el Teatre Olympia, el Tama d’Aldaia, el Circuito Café Teatro, Espacio Inestable, Carme Teatre, Sala Off, Cines Albatros y Babel, Cinema Jove, els concerts de Jazz del Botànic o les activitats de Radio City… i la llista creix amb el temps.

El socis del Club de Cultura Silenci reben la revista Silenci a principis de mes a les seues cases i amb la targeta de socis, poden accedir als descomptes per a dos persones. A més, amb la web de Silenci es pot consultar dia a dia les activitats que es poden fer amb descompte.

Si us interessa fer-vos socis, podeu fer-lo mitjançant la seua web.

Ara fan un descompte del 30% en la subscripció per ser del grup de Reflexiones y Balidos. Tant sols teniu que insertar el codi promocional: OBSERVATORI09.

També podeu telefonar al 96 117 76 26 de 9.00 a 14.00 hores.

Espere que pugau disfrutar aquesta nova iniciativa cultural.

2 comentarios sobre Silenci Club de Cultura

  • Anonymous

    Estaría bien que los responsables de los periódicos y revistas que pretenden crear contenidos culturales que interesen a la gente joven contaran con gente joven e informada de lo que sucede. Algunos de esos jóvenes y no tan jóvenes estamos hartos de ver al mismo crítico escribir los mismos tópicos sobre el teatro en diferentes revistas. Viva la caspa valenciana!!!.
    Capitán Pescanova

  • Pensamiento Único

    ¿También aquí el mismo crítico? Hay que reconocer que es un genio colocándose.
    Zapatero, debería ficharlo como ministro de trabajo. En cuatro días terminaba con el paro.