NOVA CONVOCATÒRIA – MINI CARAVANA DE TRÀILERS TNT18

                  

G.R.U.A. al FESTIVAL TNT 2018

Terrassa Noves Tendències

 CONVOCATÒRIA OBERTA per a MINI CARAVANA DE TRÀILERS

 

G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics) obre convocatòria per a participar a la MINI Caravana de tràilers dins la programació del Festival TNT – Terrassa Noves Tendènces 2018  

dissabte 29 de Setembre 2018 a les  11h al pati de l’escola Lanaspa.

 

MINI Caravana de tràilers dins del Festival TNT 2018 serà una mostra de 3 tràilers escènicsDE PECES DE CARRER PENSADES PER A PÚBLIC FAMILIAR (de 0 a 99) que treballin en el marc de les noves dramatúrgies i l’experimentació .

Un tràiler escènicés un resum performàtic de menys de 5 minuts d’un projecte escènic més gran, una síntesi teatralitzada d’un treball més ampli, però alhora una peça curta en ella mateixa; un exercici creatiu que pretén fomentar un espai lúdic de re-articulació discursiva entre la teoria i la pràctica, entre l’argumentació i la mostra, per tal de generar nous descobriments artístics tant per a la peça, com pel creador, com pel públic.

MINI Caravana de tràilers neix amb l’objectiu de donar visibilitat al treball dels artistes i, a la vegada, vol donar veu i valor a la opinió i criteri artístic dels infants. També vol ser un punt de trobada entre artistes, agents articuladors i públic.

Després de la presentació dels 3 tràilers, tots els assistents menors de 18 anys escolliran a través d’un sistema de votació anònim, la peça que volen que sigui programada durant la programació del Festival TNT KIDS 2019. Així doncs, aquells que normalment no poden votar, podran fer-ho, convertint-se en programadors per un dia.

Cada tràiler seleccionat rebrà 250€ + IVAper participar, un seguiment de les possibles relacions de col·laboració i difusió del seu treball a les xarxes.

L’organització no es farà càrrec de l’allotjament ni el desplaçament.

Aquesta edició de la Caravana de Tràilers tindrà lloc a al pati de l’escola Lanaspa

Requisits per poder participar:

  • Disponibilitat el dia 29 setembre al matí a partir de les 8h.
  • Els requeriments tècnics dels tràilers escènics han de poder adaptar-se als recursos tècnics de l’espai on es presentaran.
  • El muntatge i desmuntatge de cada tràiler ha de poder ser prou simple com per garantir un desenvolupament àgil i fàcil de tota la mostra.

Informació que cal enviar per a participar:

1.-  Descripció de l’univers artístic del creador o creadors de la peça.

2.-  Descripció, imatges i/o links de la peça.  

3.- Fitxa artística ( equip artístic, durada, a quin públic va destinat?)

4.-  Descripció del tràiler escènic que presentaràs a la MINI Caravana de Tràilers. (Com presentaries la teva peça si només tinguessis 5 minuts? Com ho faries utilitzant tots els recursos d’un teatre? Explica’ns com t’imagines aquesta nova peça curta (estratègies, mètodes o materials que utilitzaries).*NOTA: No es tracta de fer un tràiler en vídeo de la gravació de la peça, sinó de fer un tràiler ESCÈNIC, una peça curta de 5 minuts que resumeixi o presenti l’essència de la peça a la qual es refereix. 

5.- Quin element del teu espectacle captaria l’essència de la teva peça i es podria deixar en escena per a que els infants puguin experimentar amb ell?.

 

 DATA LÍMIT: DILLUNS  8 JULIOL 2018

grua.info@gmail.com

*El 23 de JULIOL es comunicarà als tràilers seleccionats que participaran a  la  MINI CARAVANA DE TRÀILERS del Festival TNT 2108.

 

Criteris de selecció:

  • Professionalitat de l’artista o companyia
  • Originalitat i coherència artística de la proposta presentada, tant del projecte com del tràiler.
  • Connexió del contingut del projecte amb la línia artística del festival TNT (Terrassa Noves Tendències) basat en nous llenguatges d’investigació escènica.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.