AGOST PRODUCCIONS – JUDICI AL TNT

SINOPSI:

CAT

Partint d’una carta d’un ciutadà, es porta a judici un festival o equipament a la plaça pública, a la manera dels judicis populars, per tal de generar un debat entre els assistents entorn a problemàtiques i prejudicis recurrents entorn a les arts contemporànies.

El tràiler presentarà la versió d’aquest judici pel cas del Festival TNT, a partir d’una carta publicada en un diari local després de la seva darrera edició, en què s’acusava el festival d’interessar “a quatre gats ben pentinats i cuidats”, d’elitista i poc útil, i de no treballar per apropar les arts a la ciutadania.

CAST

Partiendo de una carta de un ciudadano, se lleva a juicio a un festival o equipamiento en la plaza pública, a la manera de los juicios populares, a fin de generar un debate entre los asistentes en torno a problemáticas y prejuicios recurrentes entorno a las artes contemporáneas .

El tráiler presentará la versión de este juicio por el caso del Festival TNT, a partir de una carta publicada en un diario local después de su última edición, en la que se acusaba al festival de interesar “a cuatro gatos bien peinados y cuidados “, de elitista y poco útil, y de no trabajar para acercar las artes a la ciudadanía.

www.agostproduccions.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *