URSA SEKIRNIK – “RADIO HIT”

 

SINOPSI:

CAT

Sempre he estat fascinada pel fet que, quan escolto la radio, conec les lletres i melodies dels hits musicals sense abans haver-hi posat atenció. Això em va fer pensar en la naturalesa dels hits – que tenen que se’ls fa tan fàcil de recordar? En el projecte RADIO HIT treballo exactament en això. Miro des de a prop les cançons hit, musiques que tots compartim, coneixem, escoltem o sentim. Miro els hits des de diferents angles, treballo des dels meus propis interessos, però també faig una mirada a la relació que té la resta de la gent sobre aquest tema. RADIO HIT s’ha convertit en una recerca pròpia per trobar històries personals darrere dels hits, un viatge des de l’universal al personal.

CAST

Siempre he estado fascinada por el hecho de que, cuando escucho la radio, conozco las letras y las melodías de los hits musicales sin antes haber puesto atención. Esto me hace pensar en la naturaleza de los hits – ¿qué tienen que son tan fáciles de recordar? En el proyecto trabajo exactamente esto. Miro de cercal as canciones hit, músicas que todos compartimos, conocemos, escuchamos u oímos. Miro los hits desde diferentes ángulos, trabajo desde mis propios intereses, pero también hago una Mirada a la relación que tiene el resto de gente sobre este tema. RADIO HIT se ha convertido en una investigación propia para encontrar historias personales detrás de los hits, un viaje des de lo universal a lo personal.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Idea i realització: Urša Sekirnik // Producció: Kulturno umetniško društvo NUM // Amb suport de: Ajuntament de Škofja Loka, Slovenia, tragantDansa i L’Estruch, Fabrica de Creació de les Arts en Viu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *