ALBA VALLDAURA, MARIONA NAUDIN, IRANEU TRANIS “ Mos Maiorum”

Creació i execució: Ireneu Tranis, Alba Valldaura i Mariona Naudín

SINOPSI:

Mos Maiorum significa “les costums dels avantpassats” i és el nom que s’ha triat per a anomenar la operació de cooperació policial organitzada pel Consell Europeu contra les persones migrants. Des de l’any 2000 més de 27.000 persones han mort a les portes d’Europa. Tot i així el flux de migrants que fugen de la seva terra no para de créixer i no sembla que s’hagi d’aturar. A Espanya hi trobem una de les fronteres més cruentes del primer món: les tanques de Ceuta i Melilla.

Mos Maiorum és una peça de teatre documental que utilitza el dispositiu escènic per a sensiblitzar sobre aquest genocidi ocult.

—-

Mos Maiorum significa “las costumbres de los antepasados” y es el nombre que se ha escogido para nombrar la operación de cooperación policial organizada por el Consejo Europeo contra las personas migrantes. Desde el año 2000 más de 27.000 personas han muerto a las puertas de Europa. A pesar de eso el flujo de imigrantes que huyen de su tierra  no para de crecer y no parece que se vaya a detener.  En España encontramos una de las fronteras más crudas del primer mundo: Ceuta y Melilla.

Mos Maiorum es una pieza de teatro documental que utiliza el dispositivo escénico para sensibilizar sobre este genocidio oculto.

One Response to ALBA VALLDAURA, MARIONA NAUDIN, IRANEU TRANIS “ Mos Maiorum”

  1. Pingback: ¿Todo es cutre? Sobre la moda del teatro documental | oscar cornago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *