Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Feb. 2010
Nilo Gallego

SETIMIETOS
Espero que els disfruteu.
En aquesta selecció de vídeos es mostren diferents situacions o contextos entre intèrprets i públics (diu Belén soleta).

http://www.tutuguri.es
http://www.tea-tron.com/nilogallego

Feelings

Nina Simone cantant i tocant el piano al Festival de Montreux el 1976. La cançó és de Morris Albert. Per morir-se. Gràcies a Félix Pérez-Hita per ensenyar-me-la.

The way I walk

Els Cramps tocant a l'hospital mental de Napa, Califòrnia el 1978.

Memories are made of this

Veronika Voss (Rosel Zech) canta per als amics i familiar. La cançó és una versió d'un clàssic americà popularitzat per Dean Martin. (La ansiedad de Veronika Voss: Rainer Werner Fassbinder, 1982).

10 minutes de silence pour John Lennon

Pla seqüència de l'homenatge silenciòs a John Lennon el dia següent a la seva mort al Central Park de New York. Raymond Depardon,1981. Aportació de Chus insecte-pal.

Morning song

Iva Bittova canta i toca el violí i Pavel Fajt posa el despertador i la guitarra. Fragment de la pel·lícula sobre el músic Fred Frith, Step across the border (1990) de Nicolas Humbert i Werner Penzel.

Cançó d'amor alemanya

Escena final de la pel·lícula Senderos de Gloria de Stanley kubrick ,1955. Canta Christian Kubrick.

Mamma Maria

Ricchi E Poveri fent un playback a la tv el 1984. Aportació de Norka cicloturista.