Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Set. 2011
Nuno Castilho

A minha video-playlista está focada essencialmente na divulgação da criação contemporânea portuguesa e do festival internacional que mais contribui para o seu crescimento, e alguma provocação pessoal fruto do estado de inquietação em que me encontro na actualidade.

La meva videoplaylist s'enfoca essencialment a la divulgació de la creació contemporània portuguesa i del festival internacional que més ha contribuït al seu creixement, i alguna provocació personal fruit de l'estat d'inquietud en què em trobo a l'actualitat.

Nuno Castilho (Nuno Duarte Castilho da Silva Neves) és un històric de l'equip de direcció de CITEC (Centre d'iniciació teatral Esther Carvalho), centre portuguès ubicat a Montemor O Velho que compleix ara els seus ¡quaranta! anys d'existència. Director del festival Citemor des de 1988 a 1997, actor, director i DJ, segueix avui compromès amb la creació escènica contemporània i l'experimentació artística. Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat en diversos projectes amb companyies de referència de l'escena contemporània portuguesa com Teatro O Bando (Lisboa, 1974), Miguel Torga de Teatro da Garagem (Lisboa, 1989) i Teatro Praga (Lisboa, 1995), així como amb Hugo Barbosa (habitual a Barcelona pels seus treballs audiovisuals per a La Porta o La Poderosa, a més de video-director de Citemor).

Actualment Nuno es troba en procés de creació de "Kraps Last Crazys", a partir de Last Krapp de Beckett, i treballa en el seu primer projecte de cinema documental.

Carolina Boluda (Cetae)

TEATRO PRAGA (PT)

TEATRO DA GARAGEM (PT)

Un parell de creadors ibèrics: SUSANA VIDAL (ESP) & ERIC COSTA (PT)

L'Avignon portuguès

Revolution

L'avantguarda política