Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Des. 2012
Jorge Dutor

S'apropa la Fi del Món, en realitat és el Món qui s'aboca sobre La Fi, dia rere dia, i això amigues no hi ha qui ho pari. Segons el Calendari Maia serà el 21 de desembre de 2012 i, a qui tenim unes ganes infinites que això passi, que passi alguna cosa, alguna cosa important, considerable per la massa, ens la porta fluixa si s'enfonsa absolutament tot només per celebrar-ho des del primer tremolor en els fonaments.

Per això i davant la imminència del tema, vull dir que és massa tard per a canviar el rumb de les coses i que encara ens queden uns dies per a poder lluir una miqueta en tal esdeveniment -el més gran event des de la seva creació serà la fi del món!-, sembla que només cal amoïnar-se per una cosa:

què et posaràs per a la Fi del Món?

Tierras de Egipto, Chico y Chica

Aposto molt per Tierras de Egipto, ocre, taronges, pigments naturals, minerals. No està malament atrevir-se amb Kohl Blau per a la línia d'ull. La pell molt bronzejada, això sí, i la veu greu. Inés Sastre, diguem.

We Dont Need Another Hero, Tina Turner

Parlem de moda i això és apostar pel que vindrà, avançar-se al post-apocalipsi està bé en aquest cas tan extrem. Us enrecordeu de MadMax? Molta superposició i molta supervivència sense perdre de vista la supercuixa.

Africa, Raffaella Carrá

Un anar una mica més enllà, un apunt més pop, més malentendre el rotllo, però bonica revisió de les aventures colonials europees al cap i a la fi. No sabem on ens agafarà la Fi del Món ni quines mutacions ens durà.

Pound the Alarm, Nicki Minaj

Tenim amigues contemporànies apostant dur pel col·lapse i l'ocàs, barrejar el xonisme més descoratjador amb les arrels de tradicions i folklorismes tan meravellosos, a més d'una reivindicació de l'origen de les coses: mireu-ho vosaltres mateixos.

Montaña Sagrada, Jodorowski

Probablement ja sigui la setmana abans de la Fi del Món i quedin pocs dies per a la data, ja no cal anar a treballar, i malgrat haguem descobert que el fantàstic de la Fi del Món és que agafa just abans de Nadal i el nostre costat petard de penya guai ens animi a celebrar-ho, doncs hi ha alguna cosa infantil i de tortura que ens fa enyorar una mica aquestes reunions. Aquí us proposo un mix, molt de boja, per què no? i per descomptat molt inspirador.

Prince Rama, 15minExorcise//Exercise

Hem parlat ja de celebració? Si us plau, una festassa, a ser possible que coincideixi amb les trompetes de l'Apocalipsi, així rotllo Cap d'any, però Nitdefinitiva. I en aquesta cosa supersticiosa i quasi de secta que tenen els preparatius dels caps d'any i, sobretot, tractant-se dels preparatius de Nitdefinitiva i Fi del món, doncs us animo a fer aquest petit escalfament que us obrirà els canals per a passar aquest tràngol de la forma més guai.

PD. Toro, El Columpio Asesino.

Si resulta que la fi del món ha estat un frau, i encara que ho haguem passat fenomenal celebrant la nostra mort, doncs igual us heu quedat amb ganes de més. Per a tornar a casa rotllo ressaca infinita us proposo looks sinistres, ulleres de sol, cotxes vells, vampirisme i una infusió relaxant.