Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Set. 2013
Señor Serrano

Fora de camp

Existeixen dues possibilitats de definició i aproximació al "fora de camp". Hi ha un fora de camp relatiu i un altre absolut, tot i que tots dos estan inevitablement vinculats. Considerant el pla, l'enquadrament, com un sistema tancat, el fora de camp relatiu es caracteritzaria per remetre, en un moment donat, a un espai fora d'aquell que mostra, i que al seu torn pot ser vist, sense perjudici de suscitar un nou espai no vist, i així fins l'infinit. El fora de camp absolut trascendeix l'aspecte visual i sonor i remet a allò espiritual, a allò Absolut. Gilles Deleuze.

En aquest cas volíem anar una mica més enllà, volíem agafar el fora de camp tradicional i donar-li una volta de rosca, anar a vídeos en què s'intenta un fora de camp dins de camp, a vídeos en què quelcom que havia de quedar fora de camp auditiu quedava desvetllat, a vídeos en què el fora de camp ho és per a qui està a la seqüència, però no pels espectadors del vídeo, etc.

I és que a Una Casa a Àsia, la nostra nova producció, el fora de camp juga un paper fonamental.

William Wegman - Two Dogs & Ball

Alexander Thieme - Embedded

Pol González - Kentia

Loca Academia de Policía - Director: Hugh Willson

Beatriz Viana - Directora agencia tributaria

The Aikiu - Tema: Pieces Of Gold