Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Oct. 2013
Sara Fontán

TUTORIALS

Vull transmetre al món el que sé. Vull que em vegin. Vull compartir. Vull ajudar. Ser mediàtic. No miro la tele. Som la tele. Sense embuts. Sense filtres. Sense censura. Sense selecció. Sense criteri. Gratis. Lliure. Espera cinc segons per a ometre l'anunci. Milions de visites, això és bo. Tres visites, això és únic, és especial. Que la gent decideixi. La gent és idiota.

Vull tocar

Anys de conservatori i master classes vs. wifi lliure i vídeos tutorials. Els de conservatori no sabem sortir de la partitura. Els autodidactes no sortiu del riki riki.

Ja sé tocar però tinc por

Penjar un vídeo a casa davant d'un públic potencial de 7.000 milions de persones fa menys vergonya i sembla menys arriscat que actuar en una sala per a 7 persones.

Ja sé tocar sense por, vull improvisar

Aprendre a tocar-ho tot ja no costa res. M'avorreixo ràpid del que toco. M'avorreix als 20 minuts en gairebé qualsevol concert. Mira! Unes sabates.

Ja sé tocar qualsevol cosa sense por, em vull gravar

No calen intermediaris. Fés-t'ho tu mateix. Per amor a l'art. Enlaira't i aterra com puguis.

Ja sé gravar-me tocant qualsevol cosa sense por, vull experimentar

Ja està tot fet. Està tot per fer. Arty Party. Millor penja-ho a Vimeo, que Youtube és molt mainstream.

Ja sé gravar-me movent qualsevol tipus de llegum amb so i sense por, vull monetitzar

No monetitzo. M'és igual si li agrada a la gent, m'agrada a mi. Treballar del que t'agrada. Treballar per a després fer el que t'agrada. Monetitzar, vendre's, viure d'això, mantenir-se íntegre. Com Fugazi. M'és igual.