Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Jul. 2014
Blanca Pujals

To Play

Play: Sense: Action. Activity movement working action.

Com els avis que miren l'autopista.
Una obsessió platònica per la difusió en flux.

El flux avança impostergable, ni acaba ni comença. Un excés. La transició entre el moviment de vibració d'un píxel pot delatar que està passant. Esperes aquest hiat sobtat que atordeixi l'acció. El temps històric es torna orgànic deixant veure coses que mai abans havien succeït. Si has perdut l'hiat, potser calgui esperar una eternitat per a que torni a aparèixer.

per què són allà?... qui les hi ha posat?... algú mira a través d'elles?... hi ha pautes amagades?...hi ha moviments paramètrics?... elles fan que tot existeixi més?... si jo miro a través d'elles faig que aquesta realitat existeixi més?... sóc el seu ull protètic?...i si allò que veig no existeix?... i si algú se les ha oblidat allà?...

En comparació amb la població general, els voyeurs són moderadament més propensos a tenir problemes psicològics, consumir alcohol i drogues, i tenen un interès sexual superior al general. Els voyeurs tenen un major nombre de parelles sexuals per any, i són més propensos a haver tingut una parella del mateix sexe que la població general.

List

Webcam Live Streaming Abbey Road

Webcam Live Streaming Barn Owl Cam

Webcam Live Streaming International Space Station on UStream

Webcam Live Streaming Casey Antartic Station

Webcam Live Streaming Estació de Sky a Nuevo México

Webcam Live Streaming Times Square

Webcam Live Streaming Penguins underwater Edinburgh Zoo

i vaig començar amb les bodycams, però això ja és una altra playlist...

My dog's GoPro helmet cam

[ Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència ]

?

?