Videoplaylist

Un convidat
6 vídeos (o més)
la seva selecció

Cada mes un convidat ens presenta una selecció de sis vídeos publicats a internet, relacionats amb alguna temàtica que li interessi, un gènere concret, una visió personal o alguna obsessió. T'animem a que facis una ullada al nostre arxiu.

Mar. 2015
Cris Celada

Com diu un dramaturg de rabiosa actualitat, les dones utilitzem les videoplaylists de Teatron per a parlar de la nostra vida com podem, així que vaig a parlar-vos del meu viatge a Las Vegas, i vaig veure a Britney Spears... de lluny, però la vaig veure.

Sí. Vaig estar a Las Vegas, Nevada, l'any 2013.

MUSEIG DE RÈTOLS DE NEÓ

Aquest va ser el meu racó preferit. Aquest lloc és espectacular. I no ho dic jo només, Leen Vangincken, per posar un exemple, sent la història de Las Vegas a través dels seus rètols.

I caminant per Las Vegas, envoltats de neons, veterans de guerra, noies del bar coyote, soroll de diners... parlem de Britney Spears: de la seva infància en algun lloc de l'estat de Mississippi, del seu intent d'entrar en el club Disney amb 8 anys, carbasses, tornar a intentar-ho, ser acceptada. I és clar, si fitxes per Disney et compromets a frikades del tipus "seré verge fins el matrimoni".

En realitat la cosa es posa interessant quant abandona el club Disney, i com una nímfula reprimida comença a posar-se guarrona.

I és que Disney les cria i després elles, postadolescents que no han llegit un llibre en la seva vida, es llancen al carrer i la rebenten. I l'espectacle, que també les rebenta. En fi, pobres.

A mi em sembla interessant això de les nímfules disney, amb tota aquesta indústria al seu voltant, tota la purpurina i després la decadència. Crec que és el guió perfecte per a l'anticonte: tot comença a partir del "i van ser feliços i van menjar perdius...".

Després totes es junten amb Paris Hilton i a córrer...

La cosa comença així:

BABY, ONE MORE TIME

Aquesta cançoneta l'ha versionat fins el tato. I és que Britney inspira a molts artistes; aquí en van unes quantes:

http://nofuncionamusica.blogspot.com.es/2012/05/versiones-baby-one-more-time-de-max.html

Vaja, que és un gran tema.

TILL THE WORLDS END

Els meus adaptadors preferits, Salem: TILL THE WORLDS END. Gran tema!

South Park refrences the lottery / Britney Spears

Hi ha un capítol de South Park (crec que el 2 de la temporada 12) en què s'explica una llegenda secreta, que només alguns coneixen: sembla ser que cada cert temps es sacrifica una nena Disney en benefici del país. En el capítol Britney mor a cops de flash. En el vídeo, la fi de Britney:

ELS MARINES

Els marines també necessiten inspiració, que la guerra és molt dolenta. He trobat molts vídeos de marines, ballen molt els marines.

LEAVE BRITNEY ALONE

Aquest es va passar d'inspirat, encara que després de la declaració va estar en no sé quants programes de televisió.

M'agrada recordar el que diu abans de veure el vídeo, àtonament, molt seriosament, molt estricta en la meva veu interna.

"... Deixeu la Britney en pau, deixeu-la ara mateix, ho dic seriosament, qualsevol que tinc un problema amb ella que s'enfronti amb mi, perquè ella no està bé... ara... Deixeu-la en pau."

Britney KingKong

I això és el que ha fet amb Britney el col·lectiu anònim LeerEsSexy, que també va estar a Las Vegas.

Per cert, "Teoria King Kong" de Virginia Despendes... us el recomano!